Όροι χρήσης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Το pitsirikos.gr είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης της Google που προβάλει όσο γίνεται κατά πλειοψηφία τους Ελληνικούς ιστότοπους (.gr) στα αποτελέσματα της. Βρείτε πολύ πιο εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα.
Το pitsirikos.gr περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φυσικών ή νομικών πρόσωπων. Το pitsirikos.gr δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους. Οι υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρουν οι εν λόγο ιστότοποι παρέχονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του pitsirikos.gr για το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες/προϊόντα αυτών των ιστότοπων καθώς και τους όρους χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι ιστότοποι ακολουθούν.
Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστότοπων.
Εάν ο επισκέπτης του pitsirikos.gr αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κάποιο σύνδεσμο (link) και να μεταφερθεί σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο αποδέχεται ότι το κάνει αυτό με δική του ευθύνη.
Τα βίντεο που εμφανίζονται στο pitsirikos.gr έχουν διαμοιραστεί από το YouTube. Ούτε ο πάροχος της υπηρεσίας, ούτε ο ιδιοκτήτης του τομέα (όνομα χώρου pitsirikos.gr , greeksearch.blogspot.com) διατηρούν οποιαδήποτε σχέση με τους διαφημιζόμενους. Σε περίπτωση που υπάρχει θέμα εμπορικού σήματος η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων (trademark violation, copyright infringement), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη του βίντεο απευθείας (πληροφορίες επικοινωνίας μπορούν να βρεθούν στο Youtube).

ENGLISH
The videos displayed at pitsirikos.gr has been shared from Youtube. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues or copyright infringement please contact the video owner directly (contact information can be found on Youtube).

Αναζητηση Video στο Youtube

*

*
Pitsirikos.gr