Καλώς ήρθατε στο pitsirikos.gr

Το pitsirikos.gr είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης που προβάλει όσο γίνεται κατά πλειοψηφία τους Ελληνικούς ιστότοπους (.gr)  στα αποτελέσματα της. Βρείτε πολύ πιο εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα. Μπορούμε και αγαπάμε την Ελλάδα, αναζητάμε Ελληνικά...  Απολαύστε την αναζήτησή σας!

Ροή ειδήσεων

Όροι χρήσης

 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το pitsirikos.gr είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης της Google που προβάλει όσο γίνεται κατά πλειοψηφία τους Ελληνικούς ιστότοπους (.gr) στα αποτελέσματα της. Βρείτε πολύ πιο εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα.

Το pitsirikos.gr περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φυσικών ή νομικών πρόσωπων. Το pitsirikos.gr δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους. Οι υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρουν οι εν λόγο ιστότοποι παρέχονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του pitsirikos.gr για το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες/προϊόντα αυτών των ιστότοπων καθώς και τους όρους χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι ιστότοποι ακολουθούν.

Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστότοπων.

Εάν ο επισκέπτης του pitsirikos.gr αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κάποιο σύνδεσμο (link) και να μεταφερθεί σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο αποδέχεται ότι το κάνει αυτό με δική του ευθύνη.

Τα βίντεο που εμφανίζονται στο pitsirikos.gr έχουν διαμοιραστεί από το YouTube. Ούτε ο πάροχος της υπηρεσίας, ούτε ο ιδιοκτήτης του τομέα (όνομα χώρου pitsirikos.gr , ugreece.blogspot.com) διατηρούν οποιαδήποτε σχέση με τους διαφημιζόμενους. Σε περίπτωση που υπάρχει θέμα εμπορικού σήματος η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων (trademark violation, copyright infringement), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη του βίντεο απευθείας (πληροφορίες επικοινωνίας μπορούν να βρεθούν στο Youtube).


ENGLISH

The videos displayed at pitsirikos.gr has been shared from Youtube. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues or copyright infringement please contact the video owner directly (contact information can be found on Youtube).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση Video στο Youtube

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δωρεάν Ψηφιακά Νομίσματα

Το π (Pi) είναι το νέο κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται από το πανεπιστήμιο του Stanford. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να συμμετάσχετε στο beta για να κερδίσετε δωρεάν Pi και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του δικτύου του.

Αυτό που διαφοροποιεί αυτό το νέο κρυπτονόμισμα από τα ήδη υπάρχοντα είναι ότι δεν δεσμεύει μνήμη από τη συσκευή και δεν καταναλώνει μπαταρία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατάτε το κουμπί της μια φορά το 24ωρο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Pi network από το App store ή το Google play και ξεκινήσετε άμεσα.

Το Pi network είναι 100% ασφαλές και δεν κοστίζει.
Πρόκειται για μια εφαρμογή δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις).

Το Pi (π) δεν έχει αξία σήμερα, όπως ακριβώς και το Bitcoin το 2008, αλλά θα μπορούσε να έχει αξία στο μέλλον. Εξάλλου η ομάδα πίσω από το Pi είναι συνδεδεμένη με ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στον κόσμο.

Μετά από τρεις επιτυχείς κύκλους εξόρυξης 24 ωρών μπορείτε να γίνετε συνεργάτης και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κύκλο ασφαλείας με 3 έως 5 αξιόπιστα μέλη. Αυτό θα επιταχύνει και το ρυθμό εξόρυξης σας.
Επίσης μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας και να διευρύνετε το δίκτυο.
Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν μόνο κατόπιν πρόσκλησης από άλλα μέλη. Μπορείτε να επιταχύνετε το ρυθμό εξόρυξης σας καλώντας άλλα μέλη να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας.

Όσοι επιλέξετε να κατεβάσετε την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό sovereign72 ώστε να ξεκινήσετε.

Κατεβάστε την εφαρμογή βάλτε κωδικό ενεργοποίησης το sovereign72 και αρχίστε να παράγετε δωρεάν νομίσματα!

( Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και από το link εδώ https://minepi.com/sovereign72 )