Καλώς ήρθατε στο pitsirikos.gr

Το pitsirikos.gr είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης που προβάλει όσο γίνεται κατά πλειοψηφία τους Ελληνικούς ιστότοπους (.gr)  στα αποτελέσματα της. Βρείτε πολύ πιο εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα. Μπορούμε και αγαπάμε την Ελλάδα, αναζητάμε Ελληνικά...  Απολαύστε την αναζήτησή σας!

Ροή ειδήσεων

Παίξτε παιχνίδια κυνηγιού.

 Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια κυνηγιού είτε στον υπολογιστή είτε στην κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών σας;

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας και στα δύο μέτωπα. Με την τεχνολογία που εξελίσσεται σήμερα τόσο στη βιομηχανία λογισμικού και υπολογιστών όσο και στα βιντεοπαιχνίδια, κονσόλες, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια κυνηγιού που δεν είναι μόνο ρεαλιστικά, αλλά και διασκεδαστικά και συναρπαστικά.


Η αρχη

Παρόλο που οι προσωπικοί υπολογιστές υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, έγιναν πραγματικά δημοφιλείς στη δεκαετία του 1980 και έχουν εξελιχθεί σε σχεδόν αναγκαιότητα ζωής για πολλούς ανθρώπους.

Ωστόσο, τα βιντεοπαιχνίδια ξεκίνησαν πραγματικά με την εφεύρεση του συστήματος βιντεοπαιχνιδιών Atari, το οποίο θα εξελισσόταν τελικά σε πιο εις βάθος και ισχυρότερα συστήματα παιχνιδιών. Ενα από τα πρώτα παιχνίδια κυνηγιού που αναπτύχθηκαν ήταν το Duck Hunt, το οποίο δημιουργήθηκε για την Nintendo.

Το Duck Hunt απαιτούσε τη χρήση ενός ειδικού ελαφρού πιστολιού Nintendo Zapper που συνδόταν απευθείας στην κονσόλα. Στη συνέχεια, οι παίκτες περίμεναν να εμφανιστούν οι πάπιες στην οθόνη, η οποία έμοιαζε με χωράφι.Όταν έρχονταν οι πάπιες, έδειχναν και πυροβολούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση Video στο Youtube

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δωρεάν Ψηφιακά Νομίσματα

Το π (Pi) είναι το νέο κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται από το πανεπιστήμιο του Stanford. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να συμμετάσχετε στο beta για να κερδίσετε δωρεάν Pi και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του δικτύου του.

Αυτό που διαφοροποιεί αυτό το νέο κρυπτονόμισμα από τα ήδη υπάρχοντα είναι ότι δεν δεσμεύει μνήμη από τη συσκευή και δεν καταναλώνει μπαταρία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατάτε το κουμπί της μια φορά το 24ωρο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Pi network από το App store ή το Google play και ξεκινήσετε άμεσα.

Το Pi network είναι 100% ασφαλές και δεν κοστίζει.
Πρόκειται για μια εφαρμογή δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις).

Το Pi (π) δεν έχει αξία σήμερα, όπως ακριβώς και το Bitcoin το 2008, αλλά θα μπορούσε να έχει αξία στο μέλλον. Εξάλλου η ομάδα πίσω από το Pi είναι συνδεδεμένη με ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στον κόσμο.

Μετά από τρεις επιτυχείς κύκλους εξόρυξης 24 ωρών μπορείτε να γίνετε συνεργάτης και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κύκλο ασφαλείας με 3 έως 5 αξιόπιστα μέλη. Αυτό θα επιταχύνει και το ρυθμό εξόρυξης σας.
Επίσης μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας και να διευρύνετε το δίκτυο.
Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν μόνο κατόπιν πρόσκλησης από άλλα μέλη. Μπορείτε να επιταχύνετε το ρυθμό εξόρυξης σας καλώντας άλλα μέλη να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας.

Όσοι επιλέξετε να κατεβάσετε την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό sovereign72 ώστε να ξεκινήσετε.

Κατεβάστε την εφαρμογή βάλτε κωδικό ενεργοποίησης το sovereign72 και αρχίστε να παράγετε δωρεάν νομίσματα!

( Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και από το link εδώ https://minepi.com/sovereign72 )