Καλώς ήρθατε στο pitsirikos.gr

Το pitsirikos.gr είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης που προβάλει όσο γίνεται κατά πλειοψηφία τους Ελληνικούς ιστότοπους (.gr)  στα αποτελέσματα της. Βρείτε πολύ πιο εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει εδώ στην Ελλάδα. Μπορούμε και αγαπάμε την Ελλάδα, αναζητάμε Ελληνικά...  Απολαύστε την αναζήτησή σας!

Ροή ειδήσεων

Διαχείριση θυμού και ενδοοικογενειακή βία

 Το Anger Management έχει γίνει πολύ δημοσιευμένο και οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι  από τις περισσότερο ύπουλες μορφές βίας, η ενδοοικογενειακή βία, αυξάνεται και η παλιά παροιμία ότι πληγώνεις αυτά που αγαπάς αποδεικνύεται, πολύ συχνά, ότι είναι αληθινή. Οι άνδρες διαπράττουν το 95% όλων των βίαιων εγκλημάτων.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι η κύρια αιτία επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά από γυναίκες. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ , περισσότερες γυναίκες δολοφονήθηκαν στο σπίτι από άντρες που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης.

Όπως ακριβώς η διαχείριση του θυμού είναι μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, έτσι είναι και οι κύκλοι βίας που καθορίζουν την ενδοοικογενειακή βία σε όλες τις μορφές της. Η κακοποίηση του γάμου ή των συντρόφων της ζωής έχει δει μια σταθερή αύξηση σε όλες τις κοινωνικοοικονομικές καταστάσεις των ανθρώπων παντού. Η κακοποίηση παιδιών έχει κλιμακωθεί σταθερά στα χρόνια, και όλο και περισσότεροι θυμωμένοι γονείς συμβουλεύονται με εξίσου θυμωμένα, εκτός ελέγχου παιδιά.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι παραγωγικές μέθοδοι διαχείρισης του θυμού είναι ζωτικής σημασίας στη σημερινή εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση Video στο Youtube

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δωρεάν Ψηφιακά Νομίσματα

Το π (Pi) είναι το νέο κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται από το πανεπιστήμιο του Stanford. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να συμμετάσχετε στο beta για να κερδίσετε δωρεάν Pi και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του δικτύου του.

Αυτό που διαφοροποιεί αυτό το νέο κρυπτονόμισμα από τα ήδη υπάρχοντα είναι ότι δεν δεσμεύει μνήμη από τη συσκευή και δεν καταναλώνει μπαταρία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατάτε το κουμπί της μια φορά το 24ωρο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Pi network από το App store ή το Google play και ξεκινήσετε άμεσα.

Το Pi network είναι 100% ασφαλές και δεν κοστίζει.
Πρόκειται για μια εφαρμογή δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις).

Το Pi (π) δεν έχει αξία σήμερα, όπως ακριβώς και το Bitcoin το 2008, αλλά θα μπορούσε να έχει αξία στο μέλλον. Εξάλλου η ομάδα πίσω από το Pi είναι συνδεδεμένη με ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στον κόσμο.

Μετά από τρεις επιτυχείς κύκλους εξόρυξης 24 ωρών μπορείτε να γίνετε συνεργάτης και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κύκλο ασφαλείας με 3 έως 5 αξιόπιστα μέλη. Αυτό θα επιταχύνει και το ρυθμό εξόρυξης σας.
Επίσης μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας και να διευρύνετε το δίκτυο.
Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν μόνο κατόπιν πρόσκλησης από άλλα μέλη. Μπορείτε να επιταχύνετε το ρυθμό εξόρυξης σας καλώντας άλλα μέλη να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας.

Όσοι επιλέξετε να κατεβάσετε την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό sovereign72 ώστε να ξεκινήσετε.

Κατεβάστε την εφαρμογή βάλτε κωδικό ενεργοποίησης το sovereign72 και αρχίστε να παράγετε δωρεάν νομίσματα!

( Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και από το link εδώ https://minepi.com/sovereign72 )